Werken bij RT

assistent accountant
(24-40 uur)

Werken bij RT Administratiekantoor is werken in een no-nonsense omgeving. Bij ons geen toeters en bellen, maar doen waar het om draait; het voeren en afleveren van een correcte en adequate administratie. Dat doen we in een hecht team van gedreven professionals in het gezellige hart van Liempde.

 

Heb je een afgeronde MBO of HBO opleiding richting accountancy of bedrijfseconomie, heb je ervaring met het verwerken van administraties en sta je te popelen om bij ons aan de slag te gaan? Dan hebben wij een leuke baan voor je.

 

Binnen ons kantoor krijg je een afwisselend takenpakket. Zo ben je verantwoordelijk voor:

  • het inboeken en verwerken van administraties;
  • het opstellen van jaarrekeningen;
  • het opstellen van diverse fiscale aangiften;
  • het begeleiden van klanten bij de verwerking en inrichting van de administratie en het opzetten van deze processen in het administratieve pakket.

RT Administratiekantoor is een klein, informeel en vooruitstrevend kantoor. Je gaat werken binnen een team van vijf medewerkers, waarin korte lijnen met de klant en transparantie centraal staan.


Wil je bij ons aan de slag en ben je woonachtig in de directe omgeving van Liempde, stuur dan je CV met motivatie op naar Remko Tel, email: remko@rtadmin.nl