Werken bij RT

Assistent Accountant
(40 uur)

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

 

RT Administratiekantoor B.V. is op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega. Wij zoeken een Assistent Accountant voor 40 uur per week, die woonachtig is in de directe omgeving van Liempde en het leuk vindt om ondernemers te ontzorgen op administratief gebied.

 

Wat houdt deze functie in:

 

Als Assistent Accountant krijg je een afwisselend takenpakket en werk je voor verschillende klanten in een diversiteit aan branches binnen het MKB. Je bent verantwoordelijk voor het inboeken en verwerken van administraties en je draagt zorg voor het opstellen van jaarrekeningen en diverse fiscale aangiften. Daarnaast ben je samen met je collega’s het aanspreekpunt voor onze klanten en ondersteun je hen op administratief en fiscaal gebied.

 

Wie zijn wij:

 

Een klein, informeel en vooruitstrevend kantoor met gedreven professionals in het gezellige hart van Liempde. We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van financiële, administratieve en fiscale diensten voor het midden- en kleinbedrijf. Je gaat werken binnen een team van zeven medewerkers, waarin korte lijnen met de klant en transparantie centraal staan.

 

Wat verwachten we van jou:

 

Een afgeronde HBO opleiding richting Accountancy of Bedrijfseconomie en reeds enkele jaren werkervaring, ervaring met het verwerken van de salarisadministratie is een pré. Je bent fulltime beschikbaar, betrokken en leergierig en wilt graag in een team werken.

 

Wat bieden wij:

 

Een uitdagende fulltime baan als Assistent Accountant in een prettige en informele werksfeer. Wij bieden je voldoende afwisseling en uitdaging in een werkomgeving waarin je begeleid wordt en de kans krijgt om je verder te ontwikkelen. Hierbij hoort een salaris dat passend is bij de functie en je ervaring.

 


Enthousiast geworden?

Leuk! Stuur dan je CV met motivatie op naar Remko Tel, email: remko@rtadmin.nl